keskiviikko 30. lokakuuta 2013

Kah bom!

Näin heti aluksi kiitän teitä kaikkia jotka olette lukeneet minun blogiani! :) Ihanasti sain viimeisimmästä "uskotko" teksistäni palautetta ja kannustusta eteenpäi! :) kiitos kiitos <3
Nytten voisimme mieti tätä elämäämme, mikä siinä välillä mättää porukoissa tai kahden kesken?
 Jokainen ihminen meistä tarvitsee johonkin suuntaan apua ja tukea... Sellaisissa tilanteissa tulemma aina huomaamaan ketkä meistä välittävät, ja ketkä eivät.
 Itse olen nytten tämän viikon aikana tullut huomaamaan, miten meitä ihmisiä käytetään hyväksi, ihan kuin olisimme vain jotain mitä kerran käytetään ja sitten vain heitetään pois, perään ei kysellä tai mitää. Se tuntuu jotenkin lapselliselta, mutta miksi, miksi?  miksi jotku ihmises edes kehtaavat tehdä näin? Siinä onkin meille miettimistä. hmm...
Siihen on monta erinlaista vaihtoehtoa, painaako tällä ihmisellä jokin asia? Onko sillä jokin hätänä tai jotain?  Silloin meidän vaan täytyy tarttua toista kädestä kiinni ja mennä juttelemaan ja kysymään" Hei!, onks sulla nyt kaikki okeij? anna mä autan sua!" Meidän täytyy pystyä auttamaan muita, jos pystymme siihen, niin pystymme myös auttamaan itseämme:)  Vaikka meillä jokaisella on ressiä, niin pitää pystyä istumaan alas, ja miettimään tätä elämän menoa ja mikä on sinulle tärkeää elämässä! Että et vain juokse tulla menemään ja ajattele omaa napaasi, muista myös ne sinulle tärkeät ihmiset! perhe, ystävät,haraastus ja muut hyvät asiat, pidä niistä huoli! älä päästä niitä menemään.
Silloin me huomaamme muutosta joidenkin ihmisten elämässä, että hän  huomioi minua ja on nytten minun tukenani! Se on mahtava tunne kun huomaat, että kun autat toista niin saat sen silloin takasi kun sitä tarvitset eniten :) 

                                        Istahda, sulje silmät ja rentouta mielesi! Ota pieni hetki itsellesi ja rakkaillesi

Kommentoikaa mulle kysymyksiä, joista voisin sitten kirjoitella ja pohditaan! :) Ja aiheita saa ihan kunnolla ehotella :)
Kiitoksia! :) Enempää en nytten jouda kirjottelemaan, ku pitää tehdä koulutehtäviä :)
HYvää jatkoa! :))

- Iida




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti